Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika Siddetli Deprem 7 Mayis 2021 Malatya Da Siddetli Deprem - Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Son Dakika Malatya Da Deprem
Son Dakika Malatya Da Deprem from www.egeajans.com
Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Son dakika haberine göre malatya'da öğlen saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi.

Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Son Dakika Deprem Deprem Mi Oldu Malatya Da Korkutan Deprem
Son Dakika Deprem Deprem Mi Oldu Malatya Da Korkutan Deprem from img.fanatik.com.tr
Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, saat 12.19'da malatya pütürge'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, saat 12.19'da malatya pütürge'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, saat 12.19'da malatya pütürge'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da öğlen saatlerinde bir deprem meydana geldi. Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi.

Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .

Son dakika haberine göre malatya'da öğlen saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya Da Deprem
Malatya Da Deprem from malatyapencere.com
Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre;

Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Son dakika haberine göre malatya'da öğlen saatlerinde bir deprem meydana geldi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pütürge ilçesinde meydana gelen depremin . Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre;

Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika Siddetli Deprem 7 Mayis 2021 Malatya Da Siddetli Deprem - Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi.. Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı görüntüleri ortaya çıktı! Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Malatya son dakika deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya son dakika deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, saat 12.19'da malatya pütürge'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi .

Son dakika haberine göre malatya'da öğlen saatlerinde bir deprem meydana geldi son dakika deprem. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .
LihatTutupKomentar